Visitor

Welkom:

Leuk dat je even op mijn Blog komt kijken ! Ik probeer regelmatig nieuwe creaties te plaatsen. Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn Blog.

woensdag 29 april 2015

maandag 20 april 2015

Koekjestrommel

Alweer even geleden dat ik voor een verjaardag deze koekjestrommel had gepimpt. Nu kan ik hem hier laten zien.





zondag 19 april 2015

T.shirt

Vanmorgen weer een leuk t.shirt voor mijzelf gemaakt. Het begint langzaam een verslaving te worden.




woensdag 15 april 2015

T.shirt Giraf

En deze stond ook nog op mijn verlanglijst :-) . deze is uit flex gesneden en er op geperst met de Transferpers. ook nu heb ik op de mouw weer een "tekst"gezet om het geheel compleet te maken.









T.shirt Pauw

Vanmorgen ook nog een t.shirt met glitter textielverf gemaakt. Ik heb eerst een sjabloon uitgesneden uit sjabloonfolie en dat op het gewassen t.shirt geplakt. Daarna met een tamponeer kwastje de textiel verf aangebracht. Heel eventjes laten aan drogen en toen de sjabloonfolie alvast voorzichtig verwijderd. Het shirt moet nu 12 uur drogen en dan kan ik de verf door 3 minuten te strijken fixeren.




T.shirt Zebra

Vanmorgen op mijn vrije dag veel te vroeg wakker. Dan maar aan de hobby en een t.shirt voor mezelf gemaakt. Op de voorkant een zebra met op de mouw een kleine "tekst" waardoor het een leuk geheel is geworden.





zondag 12 april 2015

Geboorte raamsticker

Mijn eerste geboorte raamsticker is een feit. Voor een collega die peettante is geworden deze raamsticker gemaakt van vinyl. Met dank aan Stephanie voor de foto.




zondag 5 april 2015

Mokken met Porselein stiften

Vandaag een creatieve dag gehad. Ik heb nl ook mokken van namen voorzien voor op mijn werk. Ik heb sjablonen uitgesneden met de Cameo uit sjabloonfolie en daarna op mokken geplakt. Vervolgend heb ik de sjablonen ingekleurd met de Porselein stiften. Na even aan drogen de folie er voorzichtig weer af gehaald. Daarna heb ik ze allemaal tegelijk volgens voorschrift 25 min. op 160 graden in de oven gehad. Als het goed is zijn ze nu vaatwasbestendig.







Perlen pennen op textiel

Ik ben aan nog een nieuwe uitdaging bezig. Ik heb een sjabloon gemaakt in silhouette studio en dit uitgesneden uit sjabloon folie. Daarna heb ik het op een gewassen t,shirtje geplakt. Vervolgens heb ik met Perlen pennen in verschillende kleuren de uitgesneden rondjes van het sjabloon met diverse maten druppels gevuld. Nu afwachten wat het resultaat over 24 uur is als de druppels zijn opgedroogd.









T.shirt VW bus

Vandaag voor mijn zus die helemaal gek is van VW een t,shirt gemaakt met een VW bus. Ik heb een sjabloon gesneden van sjabloonfolie met de Cameo en daarna het patroon bewerkt met textielverf.
Als het helemaal droog is kan ik het fixeren door te strijken met het strijkijzer.




woensdag 1 april 2015

Kussenovertrekken met Buddha

Enkele kussen overtrekken gemaakt voor iemand met de afbeelding van Buddha.